Vägen mot en stad med nollutsläpp

Kommuner och länsting spelar en viktig roll i elbilens tillväxt. De har stort inflytande och utrymme för att införa nya klimatstandarder och miljödirektiv. Nu är det dags att investera i en mer miljövänlig och hållbar laddinfrastruktur.

Elbilens tid är nu

Elektrisk transport, "carpooling" och miljözoner är bara några av de initiativ som vi ser i städer idag som följd av striktare klimatkrav. Det ökande antalet elbilar på vägarna leder till ett ökat behov av laddstationer på offentliga platser. Som globala marknadsledare förser vid dig med laddinfrastruktur, mot en innovativ framtids-stad – tillsammans!
Ren luft och ett hälsosamt liv

Ren luft och ett hälsosamt liv

Få din stad att bli ledande inom ren transport. Försäljning av elbilar och laddhybrider har haft en tillväxt av 68 % i Sverigevde senaste 12 månaderna. Elbilsförare letar nu efter städer som stödjer deras behov för laddinfrastruktur.

Underlätta för medborgare och resenärer

Underlätta för medborgare och resenärer

På grund av bristen på offentlig laddinfrastruktur måste elbilsförare planera sin resa noggrannare än vanliga bilägare. Om du planerar en öppen och offentlig laddlösning i din stad eller kommun, kommer du att göra livet enklare för massvis med elbilsförare.

Underhåll ett stabilt elnät

Underhåll ett stabilt elnät

Med full tillgång till våra Smart Charging tjänster har du insikt i laddvanor för boende över hela staden så du kan anpassa tillgången av energianvändning. Därmed använder du energin effektivt samtidigt som du ser till att elnätet är smärtfritt.

Utforska PublicLine
Detta är den ikoniska, robusta laddstationen som passar i alla städer.

Läs mer

Varför ska du välja EVBox?

Att hantera flera laddstationer samtidigt kan kräva en del jobb. Speciellt vad gäller energiförbrukning och laddkostnader, laddstationernas strömförbrukning får inte överstiga den tillgängliga strömkapaciteten. Dessutom måste du se till att alla kan ladda sina bilar samtidigt utan att ett kösystem bildas.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder en komplett laddningslösning som tar hand om alla utmaningar. Vi arrangerar allt från installation av hårdvara och mjukvara, till analys och fakturering av ladd-sessioner. Med expertis i över 30 länder och 980 städer, hjälper vi dig att hitta den bästa metoden för att själv hantera kostnader och energiförbrukning.

Är du nybörjare och vill lära dig mer om elbilar? Vi har gjort en video som summerar hur en hanterar laddstationer:


Lär dig mer om elektrisk mobilitet